بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

درمان بواسیر با لیزر در یک جلسه

بسیاری از افرادی که در جامعه ما مبتلا به بیماری بواسیر(هموروئید) ویا سایربیماریهای نشیمنگاه هستند به خاطر ترس و خجالت جهت درمان بواسیر به پزشک مراجعه نمی کنند.

این افراد به جزء درد و رنجی را که متحمل میشوند باعث وخیم تر شدن بیماری خود نیز میشوند و باید در آینده متحمل پرداخت هزینه عمل شوند. در صورتی که اگر در همان روز های اول بیماری خود به پزشک مراجعه کنند میتوان به راحتی با تغذیه مناسب و دارو مانع پیشرفت بیماری شد و دیگر نیاز به عمل جراحی نمی باشد.

در اینجا انواع روش های درمان بواسیر یا همورئید را بررسی خواهیم کرد که بهترین روش استفاده از لیزر است و در صورتیکه در روزهای ابتدایی ابتلا به این بیماری هستید میتوان با روش درمان خانگی به نتیجه رسید، ولی در صورتیکه بیش از دو هفته از مدت زمان آن میگذرد برای درمان به پزشک مراجعه نمائید تا زودتر اقدامات لازم جهت درمان انجام شود.

لازم به ذکر است بیش از دو هزار نفر که از این بیماری رنج برده اند به این مرکز مراجعه و همگی پس از درمان با استفاده از لیزر بدون نیاز به بستری به زندگی روزمره خود برگشته اند و به جرات میتوان گفت که تیم پزشکی این مجموعه با تجربه ترین مرکز در ایران می باشد.


منبع: کلینیک پایتخت

کلینیک نوین | درمان بواسیر، هموروئید، شقاق، کیست مویی، زگیل و فیستول با لیزر توسط دکتر متخصص

درمان بیماری های کلورکتال توسط مجربترین پزشک متخصص بواسیر ، فیستول ، شقاق ، کیست مویی با لیزر در بهترین کلینیک در تهران[کلینیک نوین]

بیماری های کلورکتال و بیماری های مقعدی با شیوع گسترده ای در میان افراد جوامع امروزی در حال مشاهده است. تغذیه و سبک زندگی غلط می تواند به عنوان یکی از عوامل زمینه ساز این بیماری ها مطرح باشند.

بیماری های مقعدی نظیر بواسیر ، شقاق ، کیست مویی و فیستول مهلک و کشنده به حساب نمی آیند ولی عوارض و مشکلاتی به همراه دارند که میتواند کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و روند زندگی عادی آنها را مختل کند. اثرات دراز مدت این بیماری ها هم در اثر عدم درمان می تواند بر میزان مشکلات بیفزاید.

برای فرد خود بیماری طبیعتا ناخوشایند است و درمان آن به مراتب مشکل تر.

به همین دلیل با بهره گیری از به روز ترین دانش و پیشرفت های دنیای پزشکی و با پایبندی به اصول و اخلاقیات پزشکی مجموعه ای را گردآوری کرده ایم تا خدمات درمانی بیماری های کلورکتال و مقعدی را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برای شما ارائه دهیم.

مراجعه به بهترین دکتر متخصص بواسیر برای درمان، درمان بدون بستری و بیهوشی،انجام عمل با بیحسی، درمان بدون درد و خونریزی،  ارائه ی خدمات درمانی تخصصی توسط بهترین پزشکان متخصص در کلینیک نوین .….. همه و همه را می دانیم که شما به دنبال چه هستید.

کلینیک نوین هر آنچه در فکر شماست را فراهم کرده و با ارائه ی خدمات درمانی و پزشکی در زمینه ی تشخیص و درمان انواع  بیماری های مقعدی با انتخاب بهترین و موثرترین روش های درمانی از جمله لیزر و با حضور بهترین پزشک متخصص کلورکتال ، دارای بورد تخصصی جراحی  و عضو هیئت علمی دانشگاه ، برای همیشه به مشکلات مقعدی شما پایان می دهد.

کلینیک نوین | درمان بواسیر، هموروئید، شقاق، کیست مویی، زگیل و فیستول با لیزر توسط دکتر متخصص


بوتاکس درمانی چیست؟درمان شقاق از طریق بوتاکس و مزایای آن

بوتاکس سمی به نام بوتولینوم است که تزریق آن در عضلات می تواند باعث فلج شدن آن عضله در محدوده زمانی بین 3 تا 6 ماه شود، این سم کاربرد زیبایی داشته به گونه ای که می توان با تزریق آن و فلج شدن عضله، مانع از ایجاد چین و چروک در صورت شد، اما خوب است بدانید این ماده کاربرد درمانی نیز دارد و به بهبود زخم هایی مانند شقاق مقعد کمک می کند و از طرفی مانع از ایجاد درد در آن ناحیه می گردد.

درمان شقاق با بوتاکس

شقاق یا فیشر یکی از انواع بیماری های ناحیه ی مقعد است که در اثر وارد آمدن فشار به این ناحیه باعث به وجود آمدن شکاف می گردد.این بیماری با اسپاسم و گرفتگی عضلات ناحیه ی مقعد و درد در این ناحیه همراه است از همین روی یکی از راهکارهای پیشنهاد شده برای درمان آن،تزریق بوتاکس در این ناحیه می باشد زیرا این سم با فلج نمودن عضله اسپاسم و گرفتگی آن را کاهش می دهد و فرد هنگام اجابت مزاج دردی را حس نمی کند.به علاوه این امر مانع از وارد آمدن فشار به این ناحیه شده و در درمان زخم حاصل از شقاق نیز موثر است. به یاد داشته باشید بوتاکس تنها بین 3 الی 6 ماه اثر دارد و در صورتی که فرد دائماً مشکل تنگی و اسپاسم عضلات مقعد داشته باشد این درمان نمی تواند مکرراً تکرار شود زیرا همراه با مضراتی خواهد بود و استفاده طولانی مدت از آن بی اختیاری مدفوع را به همراه دارد.

بوتاکس

 

مزایای درمان شقاق از طریق بوتاکس

برخی از مهمترین مزایای درمان شقاق مقعد با بوتاکس به این شرح است:

  • انجام جراحی سرپایی
  • انجام جراحی در همان روز
  • تزریق بی حسی موضعی
  • بدون درد و یا خونریزی به هنگام تزریق و یا بعد از تزریق بوتاکس
  • بدون نیاز به دوران نقاهت
  • انجام اجابت مزاج به راحتی پس از انجام تزریق
  • دستیابی به درمان موثر پس از ۲۴ ساعت و طول ماندگاری آن ۴ الی ۵ ماه می باشد.

در صورت درمان شقاق از طریق بوتاکس، این درمان باید مجدداً تکرار شود ؟

پاسخ مثبت است زیرا که تاثیر سم بوتولینوم دائمی نیست و و بعد از مدتی از بین می رود. تاثیراین روش حدود بین 3 تا 6 ماه در افراد مختلف متغیر است و نیاز دارد مجدداً تکرار شود. زیرا پس از طی این مدت ممکن است بیمار مجدداً دچار درد و ناراحتی شود پس لازم است فرد به پزشک مراجعه نماید.

اقدامات لازم قبل از درمان شقاق با بوتاکس

  • از یکی از دوستان یا آشنایان بخواهید زمان انجام عمل همراه شما باشد.
  • از شش ساعت پیش از عمل از خوردن و نوشیدن خودداری نمایید.

اقدامات لازم پس از درمان شقاق با بوتاکس

  • علائم بدن و روده خود را چک کنید و در صورت لزوم با پزشک در میان بگذارید.
  • لازم است از خوراکی های دارای فیبر بالا استفاده کنید تا از یبوست جلوگیری شود.
  • از مالش و دستکاری محل تزریق خودداری کنید.
  • 2 تا 3 ساعت بعد از تزریق، عضلات باید منقبض و منبسط شوند.
  • منبع

بواسیر یا هموروئید چیست،علائم و نشانه ها،دلایل ایجاد،روش های پیشگیری

بواسیر یا هموروئید از بیماری هایی است که بیان آن همیشه با ترس و خجالت همراه است . بر اساس یک گزارش کلی ، حدس زده می شود که بیش از نیمی از افراد در طول مدت زندگی خود لااقل  1 مورد از این بیماری را تجربه کرده اند . بسیاری از افراد بر این باورند که این بیماری فقط برای افراد سالخورده و مسن اتفاق میفتد ولی برخلاف تصور این عده ، بیماری بواسیر یا هموروئید هیچ گروه سنی خاصی نمی شناسد و تمامی افراد در هر سنی ممکن است با آن مواجه شوند .

بواسیر یا هموروئید چیست ؟

بواسیر یا هموروئید از گروه بیماری های مقعدی یا نشیمنگاه است . این بیماری در اطراف ناحیه ی مقعد رخ می دهد . در این بیماری ، عروق خونی اطراف ناحیه ی مقعد در اثر کشش و فشار بیش از اندازه دچار کشیدگی و پارگی می شوند .

این کشش و فشار شدید می تواند ناشی از زور زدن زیاد هنگام دفع مدفوع سفت و سخت در زمان یبوست باشد .

همچنین در زنان هم به هنگام بارداری یا زایمان سخت ممکن است به رگ های نواحی تحتانی از جمله مقعد فشار زیادی وارد گردد به همین دلیل میزان شیوع بواسیر در زنان نسبت به مردان بسیار بیشتر است .

مویرگ ها و رگ های ناحیه ی مقعد به شدت پر خون هستند . این رگ ها هنگامی که تحت فشار و کشش قرار می گیرند خون داخل آنها محتبس می شود . افزایش فشار خون داخل این رگ ها باعث  گشاد شدن ، پیچ در پیچ شدن و التهاب آنها می شود که باعث به وجود آمدن بیماری بواسیر می گردد .

فشار ناشی از دفع مدفوع سخت و سفت در زمان یبوست و یا هرگونه عامل ایجاد کننده ی فشار مانند بارداری ،  عامل اصلی التهاب و تورم رگهاست .

انواع بواسیر

بسته به محلی که رگهای مقعد دچار کشیدگی و آسیب شده اند ، بیماری بواسیر به دو نوع بواسیر داخلی و بواسیر خارجی تقسیم می شود .

بواسیر داخلی

در بواسیر داخلی رگ های ناحیه ی داخلی مقعد دچار آسیب و کشیدگی می شوند . این نوع بواسیر غالبا با خونریزی ولی بدون درد همراه است . میزان گیرنده های عصبی درد در ناحیه ی داخلی مقعد بسیار کمتر است .

بواسیر داخلی

بواسیر خارجی

در بواسیر خارجی رگ های ناحیه ی خارجی مقعد درگیر می شوند و التهاب و تورم این رگ ها به شکل توده ها و زائده  های گوشتی شکل در اطراف سوراخ مقعد پدید می آیند . این ها همان برآمدگی هایی هستند که در مقعد افراد مبتلا به بواسیر مشاهده می شود . در این نوع بواسیر بیمار با درد بسیار شدید تری به خصوص در هنگام دفع مدفوع مواجه است .

بواسیر در زنان

زنان به سبب برخی دلایل که در ادامه ذکر می کنیم بیشتر در معرض ابتلا به بواسیر قرار دارند. نه اینکه این بیماری مختص زنان باشد ولی مطالعات نشان می دهد که زنان در برابر این بیماری آسیب پذیرترند.

یکی از مواردی که باعث ایجاد و تشدید بیماری بواسیر می گردد دوران بارداری و زایمان است که جزء سخت ترین دوران های زندگی هر زنی به شمار می رود و با عوارض و مشکلات گوناگونی همراه است. در این دوران به دلیل چاقی و اضافه وزن فشارهای زیادی به نواحی تحتانی بدن و مقعد وارد می شود و اختلالات هورمونی سبب می شوند که مادر باردار بیشتر دچار یبوست شود. به همین دلیل بیشتر زنان باردار در دوران بارداری خود با بواسیر روبرو می شوند.

به طور کلی زنان به دلیل برخی تغییرات هورمونی در برابر ابتلا به یبوست آسیب پذیرترند و از همین رو احتمال بروز یبوست در آنان بسیار بیشتر است.

Female hemorrhoids

علائم و نشانه های بواسیر  

بیماری بواسیر یا هموروئید علائم و نشانه های فراوانی دارد و از گروه بیماری های پر نشانه شناخته می شود . علائم و نشانه های بواسیر به راحتی قابل تشخیص است و حتی خود فرد هم می تواند آنها را تشخیص دهد . ولی به علت تشابه برخی از این علائم و نشانه ها با سایر بیماری های مقعدی و بیماری های خطرناک گوارشی مانند سرطان روده بهتر است که بررسی و تشخیص این علائم توسط پزشک متخصص صورت بگیرد .

خونریزی از مقعد به هنگام دفع مدفوع

خونریزی از مقعد اولین زنگ خطر برای این بیماری است . اگر هنگام دفع مدفوع با خونریزی روبرو شدید بدانید که مشکلی به وجود آمده و باید به پزشک مراجعه کنید .

این خونریزی ابتدا ممکن است به صورت کم و بسیار خفیف باشد و به صورت قطره ای همراه مدفوع خارج شود ولی رفته رفته بر شدت آن اضافه می شود و بیمار را در خطر ابتلا به کم خونی قرار می دهد .

احساس درد ناحیه ی مقعد

بسیاری از بیماران مبتلا به هموروئید با احساس درد در ناحیه ی مقعد به خصوص در زمان دفع مدفوع مواجه می شوند . این درد ممکن است در ابتدا بسیار خفیف و جزئی باشد ولی به مرور زمان و با پیشرفت بیماری ، می تواند شدید تر شود و تحمل آن دشوار گردد . بسیاری از بیماران برای فرار از این ترس معمولا اجابت مزاج خود را به تعویق می اندازند که عوارض بسیار خطرناکی در بر دارد . تعداد و تمرکز گیرنده های درد در ناحیه ی خارجی مقعد بسیار بالاست .

وجود توده ها و زائده های گوشتی در اطراف مقعد

به علت تورم و افزایش فشار خون داخلی رگ های آسیب دیده در اطراق مقعد ، زائده ها و توده هایی گوشتی در اطراف ناحیه ی مقعد بیماران مبتلا به بواسیر دیده می شود  . این منظره ی نامناسب برای بسیاری از بیماران با ترس و خجالت همراه است . ناگفته نماند افرادی که تجربه ی رابطه های جنسی مقعدی متعددی را تجربه کرده اند هم به این حالت دچار می شوند . به همین دلیل این بیماران با ترس و خجالت فراوان به پزشک مراجعه می کنند .

احساس سوزش و خارش در ناحیه ی مقعد

به علت وجود التهاب و تورم در رگ های ناحیه  ی مقعد ممکن است ترشحات چرکی و عفونی به وجود بیاید که می تواند باعث تحریک پوست گردد . به دنبال این امر فرد بیمار احساس سوزش و خارش در ناحیه ی مقعد خود می کند . البته این علامت در موارد بسیار خاصی از این بیماری مشاهده می شود و در تمامی انواع بواسیر وجود ندارد .

خروج مواد لزج و چسبنده از مقعد به دنبال دفع مدفوع

افراد مبتلا به بواسیر در هنگام دفع مدفوع ممکن است با ترشحات لزج و چسبنده ای مواجه شوند . این ترشحات با قوامی شبیه به سفیده ی تخم مرغ در اثر کم تحرکی روده ها و یبوست به وجود می آیند . هنگام شستن مقعد این ترشحات به سختی از روی پوست پاک می شوند .

احساس دفع ناقص مدفوع

بیماران مبتلا به هموروئید ممکن است در اثر پیشرفت بیماری شان با مشکلات مربوط به رکتوم مواجه شوند . در ناحیه ی رکتوم عضلاتی وجود دارد که ذخیره و  دفع مدفوع را کنترل می کنند . در صورت آسیب به این عضلات مدفوع نمی تواند به صورت کامل تخلیه شود و فرد احساس می کند که باز هم به دفع مدفوع نیاز دارد .

دلایل ایجاد بواسیر

بواسیر یا هموروئید از بیماری هایی است که ابتلا به آن ارتباط بسیار نزدیکی با نوع تغذیه و سبک زندگی افراد دارد . البته موارد ناشناخته ی دیگری هم وجود دارند که باعث ایجاد این بیماری می شود ولی در یک مطالعه ی کلی مشخص شد که موارد زیر از اصلی ترین دلایل ابتلای به بیماری بواسیر یا هموروئید است .

  • یبوست
  • اسهال مزمن
  • رابطه ی جنسی مقعدی
  • بارداری و زایمان سخت
  • چاقی و اضافه وزن
  • عدم تحرک
  • زور زدن و نشستن طولانی مدت در توالت
  • تمرینات ورزشی سنگین و غیرمتعارف
  • جابجایی اشیای سنگین
  • کرون روده
  • سرطان روده

روش های پیشگیری از بواسیر

بیماری بواسیر یا هموروئید از آن دسته بیماری هایی است که قابل کنترل و پیشگیری است و با رعایت چند نکته ی ساده می توان از بروز آن جلوگیری کرد . از آنجایی که ابتلا به بواسیر در ارتباط مستقیم با نوع تغذیه و سبک زندگی افراد قرار دارد بنابراین با تغییر رویکرد در این دو زمینه میتوان تا حد زیادی از بروز آن پیشگیری کرد . در ادامه ی مطلب به مواردی که در پیشگیری از بروز بواسیر تأثیر گذارند اشاره خواهیم کرد .

  • نوشیدن آب کافی در طول روز ( 8 الی 9 لیوان )
  • مصرف فراوان میوه ها و سبزیجات
  • رژیم غذایی سرشار از منابع غنی فیبر
  • پرهیز از مصرف نوشیدنی های الکلی
  • دوری از مصرف مواد مخدر
  • انجام ورزش و تحرک کافی
  • پرهیز از زور زدن و نشستن طولانی مدت در توالت
  • تناسب وزن
  • پرهیز از نشستن و ایستادن و طولانی مدت
  • عدم انجام ورزش ها و حرکات سنگین
  • پرهیز از حمل و جابجایی اشیای سنگین
  • پرهیز از ارتباط جنسی مقعدی
  • درمان سریع یبوست و اسهال

در پایان اشاره به مطلبی را ضروری دانستیم و آن سوالیست که برای بسیاری از مبتلایان به بواسیر ایجاد می شود و آن این مطلب است که بین بیماری بواسیر و ابتلا به سرطان رابطه ای وجود دارد؟ به عبارت دیگر

آیا بیماری بواسیر باعث سرطان می شود؟

پاسخ منفی است. خیر بواسیر با سرطان هیچ ارتباطی ندارد اما باید به چند نکته توجه کنید. برخی سرطان های مانند سرطان روده ی بزرگ و سرطان رکتوم علائم و نشانه های مشابهی با بواسیر دارند که اصلی ترین آن خونریزی از مقعد است. به همین دلیل هرگاه با خونریزی مقعدی مواجه شدید برای بررسی دقیق تر به پزشک مراجعه کنید. همچنین برخی توده های سرطانی مقعد می توانند باعث ایجاد خونریزی های مقعدی شوند که در غالب موارد با خونریزی ناشی از بواسیر اشتباه گرفته می شود.

درمان بواسیر(هموروئید)،استفاده از لیزر و مزایای آن،روش های خانگی

روش ها و تکنیک های متعددی برای درمان بیماری هموروئید یا بواسیر وجود دارد. بسیاری از این روش ها سالهاست که مورد استفاده قرار می گیرند ولی با پیشرفت دانش و تکنولوژی در سال های اخیر، روش درمان نوینی به نام لیزردرمانی به وجود آمد که هم تأثیر بسیار زیادی در روند درمان این بیماری دارد و هم عوارض آن از سایر روش ها از جمله عمل جراحی بسیار کمتر است.

ضمن اینکه با استفاده از این روش هزینه های درمانی بیمار هم کاهش می یابد.

درمان بواسیر با لیزر

لیزردرمانی از موثرترین و کم عارضه ترین روش های درمانی برای بیماری بواسیر یا هموروئید است. بیماری بواسیر یا هموروئید بیماری مهلک و کشنده ای نیست ولی اگر برای آن درمان مناسبی آغاز نشود فرد در خطر ابتلا به بیماری های دیگر قرار می گیرد و عوارض گوناگونی برای او به وجود می آید.

با پیشرفت این بیماری ، روش های درمان بیماری هم سخت تر و پیچیده تر میشود. عمل جراحی برای اکثر بیماران مبتلا به بواسیر چیزی شبیه کابوس است. این روش درمانی با درد و خونریزی بسیار زیادی همراه است ولی در روش لیزر درمانی ، بیمار احساس هیچ گونه درد و خونریزی ندارد . مدت زمان انجام لیزر درمانی زیر 1 ساعت است و بیمار نیاز به هیچ گونه بستری شدن و مراقبت پزشکی ندارد.

ثابت شده است که بسیاری از انواع بیماری بواسیر به وسیله ی لیزر ، به طور کامل درمان شده است و بیماران تجربه ی بازگشت مجدد بیماری را ندارند.

در این روش کل فرایند درمان به وسیله ی اشعه ی لیزر صورت می گیرد و هیچ گونه برش و تیغی وجود ندارد.

در روش های عمل جراحی بیماران درد و خونریزی زیادی را تجربه می کنند. بیمار پس از انجام عمل جراحی برای مدت 2 الی 4 هفته زمان ، برای استراحت و به دست آوردن بهبودی نسبی نیاز دارد. در بیشتر موارد پس از انجام عمل جراحی ،بازگشت مجدد بیماری اتفاق افتاده و بیمار دوباره درگیر بواسیر شده است. همچنین از بدترین عوارض عمل جراحی بواسیر بی اختیاری در دفع مدفوع و گاز روده  برای مدت موقت یا به طور دائمی پس از انجام عمل جراحی است.

در روش لیزر درمانی  که با نام ( IRC ) هم شناخته می شود با تاباندن اشعه ی  مادون قرمز برای مدت 1 ثانیه به رگ های آسیب دیده در ناحیه ی مقعد ،آنها را می سوزانند و خشک می کنند. در نتیجه خونرسانی این رگ ها قطع می شود و بواسیر از بین می رود.

این روش غیر تهاجمی عوارض بسیار کمتری نسبت به سایر روش ها به خصوص عمل جراحی دارد.

این روش مناسب ترین روش درمانی برای بواسیر های کوچک و متوسط و همچنین انواع بواسیرهای داخلی است.

مزایای درمان بواسیر با لیزر

  • فرد پس از انجام لیزر درمانی نیاز به هیچ گونه بستری شدنی ندارد و بلافاصله می تواند به منزل و یا محل کار خود باز گردد.
  • این روش درمانی برای بیماران هیچ گونه خونریزی و دردی به همراه ندارد و اگر هم دردی وجود داشته باشد بسیار خفیف است.
  • اشعه ی مادون قرمزی که برای ترمیم رگ ها مورد استفاده قرار می گیرد کاملا بی ضرر است.
  • در این روش کمترین آسیب به بافت های اطراف مقعد می رسد.
  • عارضه ی بی اختیاری در دفع مدفوع که در بسیاری از بیماران پس از انجام عمل جراحی به وجود می آید در این روش به هیچ وجه وجود ندارد.
  • زخم ناشی از این روش سریعا بهبود می یابد و هیچ گونه آثاری از خود باقی نمیگذارد . اگر هم اثری باقی بماند بسیار جزئی است.
  • اثربخشی این روش نسبت به سایر روش ها بسیار بالاتر است و در اکثر موارد ، بیماری به طور کامل درمان شده است.
  • امکان بازگشت مجدد بیماری در این روش بسیار پایین است.
  • این روش نسبت به سایر روش های درمانی از جمله عمل جراحی بسیار کم هزینه تر است.
  • امکان ابتلا به عفونت بسیار کم است.

درمان خانگی بواسیر

روش های درمان خانگی برای درمان بواسیر سالهاست که مورد استفاده ی بسیاری از افراد قرار می گیرد. این روش ها بسیار متنوعند و کارایی و تاثیر گذاری برخی از آنها به اثبات رسیده است. روش درمان خانگی زمانی برای درمان بیماری بواسیر یا هموروئید مفید و موثر شناخته می شود که اولا اثربخشی آن به اثبات رسیده است و ثانیا بیماری شما 100 درصد بواسیر شناخته شده است.

چون بواسیر علائم و نشانه های مشابهی با سایر بیماری های گوارشی از جمله سرطان دارد، به  همین علت بیماری شما باید توسط پزشک به درستی تشخیص داده شود و سپس اگر بیماری در مراحل آغازین خود قرار درد روش های درمان خانگی شروع شود. این روش فقط برای بیمارانی اثربخشی دارد که بواسیر آنها در مراحل اولیه قرار دارد.

موثرترین روش های درمان خانگی بواسیر

  • نشستن در وان یا لگن آب گرم برای مدت 20 دقیقه  برای 3 الی 4 بار در روز
  • نوشیدن آب و مایعات فراوان
  • مصرف فراوان میوه ها و سبزیجات
  • درمان یبوست به وسیله ی رژیم های غذایی غنی از فیبر
  • پیاده روی و انجام ورزش های سبک هوازی برای مدت حداقل 30 دقیقه در طول روز
  • دفع سریع مدفوع به هنگام احساس آن و پرهیز از به تعویق انداختن دفع آن
  • پرهیز از نوشیدن مشروبات الکلی
  • عدم استعمال دخانیات و مواد مخدر
  • دوری از استرس و تنش های روحی و روانی
  • پرهیز از زور زدن و نشستن های طولانی مدت در توالت های ایرانی
  • تناسب وزن و دوری از چاقی
  • پرهیز از مصرف مواد کافئین دار
  • استفاده از یخ برای تسکین درد و التهاب ناحیه ی مقعد به صورت موضعی
  • استعمال موضعی مواد و خوراکی هایی که اثربخشی آنها برای درمان این بیماری موثر شناخته شده اند. مانند : سرکه ی سیب ، روغن نارگیل ، روغن درخت چای ،  روغن بادام شیرین و آلوئه ورا. با آغشته کردن یک پنبه به هر کدام از این مواد می توانید به صورت موضعی آن برای مقعد خود استفاده نمایید.
  • استفاده از پمادها و قطره های آنتی هموروئید

درمان دارویی بواسیر

این روش زمانی برای درمان این بیماری انتخاب می شود که روش های درمان خانگی با شکست مواجه شده اند و اثربخشی کافی را برای درمان بیماری از خود نشان نداده اند. در این روش پزشک برای بیمار داروهای خاصی را تجویز می کند. طریقه ی مصرف این داروها متفاوت است و ممکن است به شکل قرص ، شیاف (شیاف آنتی هموروئید) ، قطره های موضعی ، آمپول و پماد های موضعی (پماد آنتی هموروئید) باشد .

این داروها متفاوت اند و شامل داروهای زیر است:

  • ترمیم کننده ها
  • انعقاد کننده ها
  • مسکن های فاقد کدئین
  • آنتی بیوتیک ها
  • ضد التهاب ها

برای درمان بواسیر(هموروئید) به چه دکتر یا پزشک متخصصی مراجعه کنیم؟

امروزه در حوزه های مختلف پزشکی مطالعات زیادی پیرامون بواسیر صورت گرفته است و متخصص های زیادی درباره ی آن اظهار نظر می کنند. مجلات و دنیای مجازی پر شده است از تبلیغات درباره ی بواسیر و درمان قطعی آن. طبیعی است که برای عده ی بسیار زیادی از افراد این پرسش ایجاد می شود کهدر زمان ابتلا به هموروئید به چه پزشکی مراجعه کنیم و تخصص آن پزشک باید در چه زمینه ای باشد؟

جراحانی که بالاترین مهارت و تخصص را در زمینه ی تشخیص، درمان و جراحی بیماری های مقعدی به خصوص بواسیر را دارند شامل تخصص های زیر می باشد:

  • متخصصان جراحی عمومی
  • متخصصان دستگاه گوارش

متخصصان و پزشکان کلینیک درمانی ونک لیزر از میان با تجربه ترین و حرفه ای ترین افراد جامعه ی پزشکی کشور انتخاب شده اند و با داشتن صدها مورد درمان موفق توانسته اند بالاترین میزان رضایت بیماران را در این زمینه کسب کنند. تمامی روش های درمانی مجموعه ی ونک لیزر مبتنی بر روش های نوین و پیشرفته ی پزشکی است و خدمات  لیزردرمانی بواسیر را در سطحی تخصصی به شما عزیزان ارائه می دهیم.

تیم تحقیقاتی این مجموعه تلاش کرده است تا برروی به روز ترین و پیشرفته ترین روش های درمان بواسیر که در اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد مطالعات جامعی انجام دهد و این متدها را در اختیار بیماران عزیزی که به مجموعه ی ما مراجعه می کنند قرار دهند. هدف ما درمان اصولی و صحیح بواسیر است.

درمان بواسیر زمانی اصولی است که :

  • بدون درد باشد.
  • بدون خونریزی باشد.
  • بدون عارضه و ایمن باشد.
  • سریع و کوتاه باشد.
  • بدون بازگشت مجدد بیماری باشد.
  • منبع