بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

سندرم دفع سخت مدفوع چیست؛ علائم + درمان خانگی

سندرم دفع سخت مدفوع یا (ODS که به انگلیسی مخفف عبارت obstructed defecation syndrome می باشد) یک اختلال عملکردی هنگام اجابت مزاج یا همان دفع مدفوع است. افراد مبتلا به ODS در تخلیه روده خود مشکل دارند که در نتیجه منجر به یبوست می شود. ممکن است این عارضه به دلایل مختلفی پیش بیاید، که سر منشا جسمی و روانی داشته باشد. درمان معمولا محافظه کارانه و جامع است، اما گاهی اوقات نیاز به جراحی است.

سندرم دفع سخت مدفوع چیست؟

سندرم دفع سخت به معنای مشکل در دفع مدفوع است. همانطور که گفته شد این عارضه می تواند به دلایل مختلفی، هم جسمی و هم روانی باشد. افراد مبتلا به سندرم مدفوع انسدادی (ODS) احساس می‌کنند که وقتی نیاز به دفع دارند، نمی‌توانند مدفوع کنند، به اندازه کافی دفع ندارند یا زمان اجابت مزاج تمام مدفوع آنها خارج نمی شود. این افراد از یبوست رنج می برند، اما گاهی اوقات هم ناراحتی هایی مانند بی اختیاری مدفوع دارند.

    این بیماران زمان زیادی را در توالت می گذرانند، منتظرند یا زور می زنند تا اجابت مزاج داشته باشند. با گذشت زمان، فشار بیش از حد و دفع مدفوع سفت می تواند عضلات و اعصاب اطراف مقعد را درگیر کرده یا بدتر کند که باعث ایجاد مشکلات جدی تری از جمله بواسیر (هموروئید) یا شقاق مقعدی شود.

عکس روده هنگام سندروم دفع

علائم سندرم دفع مدفوع چیست؟

نشانه هایی که می توانید با داشتن آنها متوجه شوید به این عارضه دچار شدید یا نه شامل موارد زیر می شوند:

  • حس دفع دارید اما نمی توانید.
  • مدفوع کردن کار سخت و یا دردناکی برایتان شده است.
  • زمان دفع حس می کنید که مدفوع به طور کامل خارج نشده است.
  • چیزی مانع از خروج مدفوع شما می شود.

در این هنگام ممکن است بیماران موارد زیر را تجربه کنند:

  • مدت زیادی صبر کنید تا مدفوع بیرون بیاید.
  • از انگشتان خود برای بیرون آمدن مدفوع استفاده کنید.
  • از ملین ها یا روش تنقیه برای مدفوع استفاده کنید.

آیا کیست مویی یا سینوس پیلونیدال درمان قطعی دارد؟

بله. علم پزشکی در دنیای امروز به قدری پیشرفت کرده است که برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد. کیست پیلونیدال درمان قطعی دارد و با کمک روش های درمانی نوینی مثل لیزر درمانی و همچنین انجام عمل جراحی می توان برای همیشه آن را درمان کرد و از میان برد.

برای درمان کیست مویی از طریق هر کدام از روش های درمان پزشکی لازم است که با ایجاد برش در ناحیه‌ی کیست مویی، کیست یا آبسه به طور کامل تخلیه شود و پس از آن اگر پزشک تشخیص دهد کل ناحیه ی کیست از عمیق ترین بافت ها به طور کامل برداشته می شود تا اگر احیانا عفونت به بافت های زیرین نفوذ کرده است به طور کامل از میان برود.

البته لازم به ذکر است که تجربه و مهارت کاری پزشک متخصص که برای درمان به او مراجعه می کنید اهمیت ویژه ای دارد.

کلینیک زارعی | لیزر کیست مویی در تهران سرپایی

جراحی سینوس پیلونیدال در مقایسه با سایر روش های آنورکتال معمولاً دردناک نیست. ممکن است کمی درد وجود داشته باشد. علاوه بر داروهای ضد درد، اقدامات موضعی نیز وجود دارد که می تواند مفید باشد.

تشخیص کیست مویی چگونه است؟

کیست پیلونیدال چگونه تشخیص داده می شود؟ ارائه دهنده شما با انجام یک معاینه فیزیکی کامل شروع می کند. در طول معاینه، چین‌های باسن شما را برای علائم کیست پیلونیدال بررسی می‌کنند. اگر کیست پیلونیدال دارید، باید با چشم غیر مسلح قابل مشاهده باشد.

شناسایی سینوس پیلونیدال و شناخت علائم عفونت شامل موارد زیر هستند:

  • درد هنگام نشستن یا ایستادن
  • تورم کیست
  • پوست قرمز و دردناک اطراف ناحیه
  • ترشح چرک یا خون از آبسه که باعث ایجاد بوی بد می شود.
  • موهای بیرون زده از ضایعه
  • ایجاد بیش از یک مجرای سینوسی یا سوراخ در پوست.

آیا آبسه مقعدی قابل درمان است؟

به دلیل ماهیت حاد آبسه سطحی، آماده سازی روده قبل از عمل امکان پذیر نمی‌باشد و به طور معمول غیر ضروری است. بی‌دردی کافی قبل از تخلیه‌ی چرک الزامی است. توصیه می‌شود تا محلول لیدوکائین ۲ درصد همراه با اپی‌نفرین به اطراف حاشیه آبسه به صورت زیر جلدی، عضلانی یا داخل وریدی تزریق شود. اسپری کلرید اتیلن در منطقه بلافاصله قبل از آسپیراسیون نیز ممکن است به کاهش درد و ناراحتی ناشی از آسپیراسیون کمک کند. 

اثر خنک کننده کلرید اتیلن گیرنده‌های درد را به طور موقت در انتقال سیگنال‌های درد به قشر مغز ناتوان می‌کند. پس از برش سطحی آبسه با فشار دستی آن را تخلیه می‌کنند و پس از شست‌ و‌ شوی حفره، روی سطح آن یک گاز استریل قرار داده و پس از ۲۴ ساعت آن را بر می‌ دارند.

این قسمت از خبر برگرفته از: iran-clinic.com

https://www.gostaresh.news