بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

بواسیر در بارداری و درمان خانگی

هموروئید یا بواسیر برای فرد مبتلا بسیار دردناک است و اگر مراقبت‌های لازم را انجام ندهید ممکن است بدتر شود. هموروئید شما می‌توانید این مشکل را با روش‌های زیادی از قبیل مصرف دارو، مراجعه به پزشک، استعمال کرم و استفاده از داروهای طبیعی درمان کنید. ما در این نوشتار روش های خانگی زیادی برای درمان بواسیر در بارداری آماده کرده‌ایم که بسیاری از زنان باردار با استفاده از این ۳۰ درمان خانگی هموروئید در دوران بارداری می‌توانند مشکل را حل کنند. با این وجود، بهتر است قبل از استفاده از این روش‌ها برای جلوگیری از آلرژی‌ها، با پزشک‌تان مشورت کنید.


 

 الف) علل بروز هموروئید در طول بارداری

بسیاری از زنان هرگز قبل از حاملگی دچار هموروئید نبوده‌اند؛ اما در طول دوره‌ی بارداری دچار این اختلال می‌شوند. بروز هموروئید در دوره‌ی بارداری می‌تواند ناشی از فشاری باشد که جنین به ارگان‌های گوارشی وارد می‌کند و به این ترتیب بر سیستم گوارش تاثیر می‌گذارد. با این حال، دلایل دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند منجر به بروز هموروئید در دوران بارداری شود، از جمله عادات نامناسب غذا خوردن که حتی سبب وخیم‌تر شدن این اختلال می‌شود.


در طول بارداری، تغییرات هورمونی زیادی در داخل بدن رخ می‌دهد که باعث ایجاد اثرات منفی روی سیستم روده و گوارش می‌شود. مقدار هورمونی که درون بدن زن باردار ترشح می‌شود،‌ می‌تواند به شل شدن عضلات بدن کمک کند و شرایط مطلوبی را برای رشد جنین فراهم کند. در مقابل، ماهیچه‌های شل شده نیز فشار را بر سیستم گوارش افزایش می‌دهند و در عملکرد دفع مواد زائد مشکل ایجاد می‌کنند.


۱. موز

این اولین داروی خانگی برای هموروئید در دوران بارداری است که دوست داریم در این مقاله معرفی کنیم.


موز میوه‌ای است که منبع شگفت‌آور پتاسیم و اسید فولیک محسوب می‌شود. به علاوه، این میوه غنی از ویتامین B۶ است، که می‌تواند به شکل‌گیری سیستم عصبی جنین کمک کند.


یک موز متوسط ​​دارای ۳ گرم فیبر است. موز همچنین حاوی پکتین است – نوعی فیبر که اثبات شده غذاها را در دستگاه گوارش به خوبی تجزیه می‌کند (گلابی و سیب نیز همین فیبر را دارند).


۲. پرتقال برای درمان بواسیر در بارداری

بنا به گفته‌ی دانشمندان، پرتقال یکی از میوه‌هایی است که ویتامین C، ویتامین A، کلسیم و فیبر دارد … بنابراین این میوه از خانواده‌ی مرکبات برای بدن زنان باردار بسیار مغذی است.


یک پرتقال متوسط ​​دارای ۳ گرم فیبر است (آب پرتقال حاوی فیبر کم‌تری است). خوردن پرتقال می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند که برای مادران باردار مبتلا به دیابت حاملگی مفید است.


۳. سیب

سیب در واقع به دلیل مزایایی که برای سلامت ذهن و بدن انسان دارد، بسیار مشهور و محبوب است. این میوه در درمان هموروئید در طول حاملگی نیز تاثیر زیادی دارد. بنابراین، خوردن آب سیب و سیب به طور منظم یکی از بهترین داروهای خانگی برای رفع هموروئید در دوران بارداری است که همه و به خصوص زنان بارداری که سابقه‌ی این بیماری را دارند، باید یاد بگیرند و آن را امتحان کنند.


سیب و پوست سیب دارای فیبر بیش‌تری در مقایسه با سایر میوه‌ها مانند هلو، انگور و گریپ‌فروت هستند. مقدار فیبر محلول موجود در سیب به تنظیم کلسترول برای افرادی که سطح کلسترول بالا دارند کمک می‌کند. بنابراین، مادران باردار توجه داشته باشند که باید سیب را با پوست بخورند تا تمام فیبر موجود در این میوه را دریافت کنند.


۴. ترشی کلم برای درمان بواسیر در بارداری

یک کاسه‌ی کوچک از این خوراکی سنتی بسیاری از کشورهای شرقی – کلم تخمیر شده (ترشی کلم) – حاوی ۳ گرم فیبر است. ترشی کلم یا کلم‌ترش، همچنین مقدار زیادی ویتامین C و آهن برای مادران باردار فراهم می‌کند.


تحت تاثیر آنزیم‌های میکروبی و کربوهیدرات‌ها، پروتئین به اسیدهای آمینه که به راحتی جذب می‌شوند، تبدیل می‌شود. فیبر موجود در میوه‌ها و سبزیجات نیز به یک فرم قابل هضم هیدرولیز می‌شوند.


زنان باردار برای اطمینان از بهداشتی و سالم بودن آن‌ها، بهتر است که کلم‌ترش را در غذاهای پخته‌شده به سبک طبخ روغن داغ یا سوپ استفاده کنند.


با این حال، مادران باردار نباید این ترشی را بیش از حد بخورند و همچنین ترشی بیش از حد ترش را که همراه با تکه‌های شناور سیاه و سفید یا چسبناک است، مصرف نکنید، زیرا این علائم نشان‌دهنده‌ی شروع ظاهر شدن کپک است. این مورد نیز یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای هموروئید در دوران بارداری است که باید یاد بگیرید و فراموش نکنید!


مطلب مرتبط: ۱۵ خاصیت آب انار برای سلامتی در دوران بارداری


۵. بروکلی

بروکلی علاوه بر داشتن ویتامین C، فولیک اسید، آهن، کلسیم و بتا کاروتن، فیبر فراوانی هم دارد. یک وعده سوپ بروکلی، بروکلی آب‌پز یا بروکلی که همراه با مرغ به شیوه‌ی طبخ ورغن داغ آماده شده‌، بسیار خوشمزه و مغذی است، و در عین حال می‌تواند به پیشگیری از هموروئید در زنان باردار کمک کند. علاوه بر این، بروکلی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است – موادی که برای سیستم گوارش زنان باردار بسیار مفید و ضروری هستند.


۶. گلابی برای درمان بواسیر در بارداری

یک گلابی کوچک ۴.۳ گرم فیبر دارد که قابل مقایسه با مقدار فیبر موجود در آلو است. گلابی مقدار زیادی فولات، پتاسیم و ویتامین C، به ویژه برای زنان باردار، فراهم می‌کند. بنابراین، بد نیست اگر یک گلابی کوچک را به عنوان میان‌وعده‌ای سبک به محل کار ببرید.


علاوه بر این، در دوران بارداری، مادران باردار اغلب دارای تورم در ناحیه‌ی صورت و اندام ها هستند که با علائم فشار خون بالا همراه است. در عین حال، خوردن گلابی به حل این اختلال کمک می‌کند.


۷. کدو تنبل

کدو تنبل علاوه بر فیبر، مواد مغذی مهم دیگری از جمله بتا کاروتن، ویتامین E، ویتامین B۶، فولات، آهن و منیزیم نیز دارد. بنابراین، کدو تنبل پخته یا سوپ کدو تنبل، هر دو بسیار خوب هستند. علاوه بر این، کدو تنبل حاوی مواد ضد استرس است، که به زنان باردار کمک می‌کنند روحیه‌ی خوبی داشته باشند. به هر روی استفاده از این ماده‌ی خوراکی نیز یکی از مؤثرترین روش‌های خانگی برای درمان هموروئید در دوران بارداری است که مردم باید بدانند و یاد بگیرند که از آن استفاده کنند.


۸. لوبیا برای درمان بواسیر در بارداری

همه‌‌ی انواع لوبیا همیشه در راس فهرست غذاهای غنی از فیبر قرار می‌گیرند. نصف یک کاسه‌ی کوچک لوبیای پخته شده روزانه ۹.۵ گرم فیبر برای بدن فراهم می‌کند. لوبیا غنی از فیبر محلول طبیعی است (یک نوع فیبر که می‌تواند باعث جلوگیری از افزایش قند خون بعد از خوردن غذا شود، بنابراین این ماده‌ی خوراکی برای مادران مبتلا به دیابت نیز بسیار مناسب است). این مورد نیز یکی دیگر از درمان‌های عالی برای هموروئید است که نباید آن را دست کم بگیرید.


درمان بواسیر در بارداری ۹: سیب‌زمینی شیرین

سیب‌زمینی شیرین حاوی چربی بسیار کمی است و کلسترول ندارد. از آن‌جایی که تمام قسمت‌های سیب‌زمینی شیرین فیبر زیادی دارد، هم تجه و هم خود سیب‌زمینی شیرین را می‌توانید برای تهیه‌ی بسیاری از غذاها که دارای اثرات ملین روی زنان باردار هستند و از یبوست جلوگیری می‌کنند،‌ استفاده کنید و به این ترتیب به راحتی از ریسک بروز هموروئید جلوگیری کنید.


خوردن سیب‌زمینی شیرین در حد متوسط (۱۰۰ گرم در روز) برای سیستم گوارش بسیار مفید است، زیرا حاوی ویتامین C و اسیدهای آمینه است که می‌توانند تاثیر مثبتی روی پریستالسی (حرکات لوله‌ی گوارش) داشته باشند، و به این ترتیب فرایند هضم مواد غذایی را بسیار ساده‌تر می‌کنند. زنان باردار باید توجه داشته باشند که خوردن بیش از حد سیب‌زمینی شیرین می‌تواند باعث چاقی، التهاب یا سوء هاضمه‌ی ناشی از قند بیش از حد شود.


۱۰. روغن‌های پخت و پز طبیعی

زنان باردار مبتلا به هموروئید باید در هر وعده‌ی غذایی روغن زیتون، روغن کتان و سرکه سیب را به سالادشان اضافه کنند. در سوپ یا هر غذای مناسبی، می‌توانید از روغن زیتون و روغن کتان استفاده کنید. در پایان هر وعده‌ی غذایی، باید مکمل‌های روغن ماهی را مصرف کنید. این یکی از مهم‌ترین روغن‌هایی است که باید به طور مرتب مورد استفاده قرار بگیرد و همچنین در میان بهترین داروهای خانگی برای هموروئید قرار می‌گیرد که باید بدانید و استفاده کنید.

شقاق یا فیشر چیست-علائم و نشانه ها-دلایل ایجاد-روش های پیشگیری

شقاق یا فیشر به عنوان یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی شناخته می شود . شقاق در اثر ایجاد ترک یا شکاف بر روی پوست یا جداره های اطراف ناحیه ی مقعد به وجود می آید . بسیاری از افراد این بیماری را با بیماری بواسیر یا همان هموروئید اشتباه می گیرند . اما شقاق بیماری کاملا جداگانه ای است و با بیماری بواسیر فرق دارد .این بیماری به سبب کشیدگی و فشار بیش از اندازه به پوست و جداره های دیواره ی مقعد به وجود می آید . در ادامه بیشتر در رابطه با این بیماری صحبت می کنیم :

شقاق یا فیشر چیست ؟

شقاق که با نام علمی فیشر مقعدی هم شناخته می شود از شایع ترین بیماری های مقعدی یا نشیمنگاه است . این بیماری در اثر ایجاد ترک بر روی پوست یا دیواره های ناحیه ی مقعد به وجود می آید . این ترک عمق و طول مشخصی دارد و ممکن است در ناحیه ی داخلی یا ناحیه ی خارجی مقعد رخ دهد . پوست ، دیواره ها و مخاط درونی ناحیه ی مقعد چنان که تحت فشار و کشش بیش از اندازه قرار بگیرد ممکن است دچار کشیدگی و پارگی شود . در نتیجه شقاق رخ می دهد .
این کشیدگی و فشار بیش از اندازه ممکن است در اثر یبوست ایجاد شود .هنگامی که شخص دچار یبوست شده است مدفوع او به شدت سفت و سخت است . به همین دلیل برای دفع مدفوع فشار بسیار زیادی به خود وارد می آورد که در نتیجه دیواره های مقعد دچار کشیدگی و از هم گسیختگی می شوند .
ترکی که ناشی از شقاق است اگر در ناحیه ی خارجی مقعد رخ دهد قابل مشاهده است .در بسیاری از مواقع پزشک با معاینه و مشاهده ی این ترک بیماری شقاق را تشخیص می دهد .
ترکی که بر روی پوست و دیواره های مقعد رخ می دهد ممکن است بسیار سطحی باشد ولی اگر تحت درمان قرار نگیرد می تواند عمیق تر شده و به بافت های زیرین خود نفوذ کند در نتیجه بافت های بیشتری دچار آسیب و از هم گسیختگی می شوند و فرد با خونریزی مواجه می شود .
عکس شقاق مقعدی

سن ابتلا به بیماری شقاق

بیماری شقاق ممکن است برای تمامی افراد در هر سنی رخ دهد . این بیماری به هیچ گروه سنی خاصی اختصاص ندارد و در کودکان هم دیده می شود. احتمال به وجود آمدن شقاق در زنان اندکی بیشتر از مردان است . این امر به دلیل بارداری و زایمان است. بارداری و زایمان از سخت ترین تجربه های زندگی یک زن است . فشاری که در اثر آن به نواحی تحتانی بدن از جمله مقعد وارد می شود باعث می گردد که پوست و بافت های این ناحیه تحت فشار و کشش شدید قرار بگیرند و شقاق رخ دهد .

علائم و نشانه های شقاق

بیماری شقاق آثار و علائم زیادی دارد . این بیماری در دسته ی بیماری های پر نشانه قرار دارد و تشخیص علائم و نشانه های آن به سادگی حتی توسط خود شخص امکان پذیر است . علائم و نشانه های شقاق تا حد زیادی با نشانه های سایر بیماری های مقعدی و گوارشی مشابه است . برخی از این بیماری ها مانند سرطان بسیار خطرناک اند بنابراین بهتر است برای تشخیص دقیق تر ، هنگام مشاهده ی هرگونه علامت و نشانه ی غیرعادی به پزشک مراجعه کنید .
به طور کلی علائم و نشانه های بیماری شقاق به شرح زیر است :

  • احساس درد در ناحیه ی مقعد به خصوص در زمان دفع مدفوع
  • خونریزی از مقعد
  • سوزش و خارش مقعد
  • وجود ترک و یا شکاف در ناحیه ی مقعد
  • وجود زائده ی کوچک در ناحیه ی مقعد که ناشی از زخم قدیمی است .
  • تب
  • سرخی مقعد
  • وجود ترشحات چرکی و عفونی

دلایل ایجاد شقاق

بیماری شقاق در اثر عوامل متعددی ایجاد می شود و عوامل زیادی در ایجاد آن نقش دارند . از مهم ترین این عوامل می توان به نوع سبک زندگی و تغذیه ی افراد اشاره کرد .
این دو عامل شامل فاکتورهای متعددی می شوند . البته عوامل دیگری هم به جز این دو عامل در ایجاد بیماری شقاق نقش دارند ولی از اصلی ترین عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • یبوست
  • اسهال مزمن
  • رابطه ی جنسی مقعد
  • چاقی و اضافه وزن
  • عدم تحرک کافی
  • زور زدن و نشستن طولانی مدت در توالت
  • نشستن و ایستادن های طولانی مدت
  • تمیز کردن مکرر مقعد با دستمال های زبر
  • تنگی دریچه ی مقعد
  • بارداری و زایمان سخت
  • سرطان روده
  • بیماری های مقاربتی
  • کرون روده
  • خاراندن بیش از اندازه ی مقعد که یک حرکت پاسخی به بیماری های انگلی روده است .

با نوشیدن آب فراوان در طول روز و مصرف کافی منابع غنی از فیبر مثل میوه ها و سبزیجات می توان از بروز یبوست تا حد بسیار زیادی جلوگیری کرد . اسهال مزمن هم می تواند در بروز شقاق نقش داشته باشد. به طور کلی هر گونه تغییر در نوع مدفوع می تواند باعث ایجاد شقاق شود .
همچنین از دیگر عوامل مهمی که در ایجاد بیماری شقاق تاثیر دارند تنگی بیش از اندازه ی دریچه ی مقعد است . مقعد در حالت عادی به وسیله ی ماهیچه ها و عضلات مخصوصی کنترل می شود . این عضلات خاصیت ارتجاعی دارند تا در زمان عبور مدفوع صدمه ای رخ ندهد اما گاهی این دریچه ی عضلانی بیش از اندازه تنگ هستند ، به همین دلیل ممکن است در زمان اجابت مزاج دچار کشیدگی و پارگی شوند . این امر دلایل متعددی دارد ، می تواند در اثر عوارض ناشی از عمل جراحی مقعد باشد ، به مسائل ژنتیکی مربوط باشد و یا ناشی از بیماری های مقعد به وجود بیاید .

روش های پیشگیری از شقاق

با توجه به عواملی که در ایجاد بیماری شقاق نقش دارند ، بسیاری از این عوامل به وسیله ی رعایت نکته های ساده قابل اصلاح اند . شقاق از بیماری هایی است که با تغییر عادات تغذیه ای و سبک زندگی تا حد زیادی قابل کنترل و پیشگیری است . شقاق بیماری مهلک و کشنده ای نیست ولی اگر تحت درمان قرار نگیرد می تواند وارد مراحل پیشرفته تر شود و مشکلات ثانویه ی متعددی برای بیمار ایجاد نماید .
به همین دلیل با رعایت چند نکته ی ساده می توان از بروز آن به سادگی جلوگیری کرد. از مهم ترین این عوامل پیشگیری از ایجاد یبوست و نوع رژیم غذایی مصرفی فرد است . میزان تحرک فرد هم ارتباط مستقیمی با ایجاد شقاق دارد .
از جمله عوامل موثر در کنترل و پیشگیری بیماری شقاق به شرح زیر است :

  • مصرف 8 الی 9 لیوان آب در طول روز
  • انتخاب رژیم غذایی سرشار از منابع غنی فیبر مثل میوه ها و سبزیجات
  • انجام ورزش های روزانه و تحرک کافی
  • اجتناب از رابطه ی جنسی مقعدی
  • پرهیز از مصرف نوشیدنی های الکلی
  • پرهیز از مصرف دخانیات و مواد مخدر
  • پرهیز از نشستن ها و ایستادن های طولانی
  • پرهیز از زور زدن و نشستن های طولانی مدت در توالت
  • درمان سریع هرگونه یبوست یا اسهال به منظور جلوگیری از مزمن شدن آن
منبع: http://vanaklaser.ir/fissure/

چند روش خانگی درمان بواسیر

۱. فندق افسونگر (هاماملیس انجیلی)

این گیاه می‌تواند خارش و درد – که دو علامت اصلی هموروئید هستند – را کاهش دهد. این گیاه یک ماده‌ی ضدالتهابی طبیعی است، بنابراین می‌تواند تورم را نیز فروبنشاند. فندق افسونگر را می‌توانید به‌شکل مایع بخرید و به‌طور مستقیم روی هموروئید بمالید. این گیاه در محصولاتی مانند صابون‌ها و دستمال‌های مرطوب ضدخارش نیز وجود دارد. 


۲. آلوئه‌ورا

ژل آلوئه‌ورا را می‌توانید به‌صورت بسته‌بندی از داروخانه تهیه کنید یا آن را به‌طور مستقیم از برگ‌های گیاه آلو‌ئه‌ورا جدا کنید. به‌گفته‌ی کلینیک کلیولند، آلوئه‌ورا دارای خواص ضدالتهابی است که در درمان مشکلات التهابی پوست مؤثر هستند. بااین‌حال شما باید فقط از ژل آلوئه‌ورای خالص روی هموروئیدها استفاده کنید. برخی از مردم به آلوئه‌ورا آلرژی دارند، به‌خصوص آنهایی که به سیر و پیاز حساس هستند. برای آنکه متوجه شوید به آلوئه‌ورا حساسیت دارید یا نه، مقدار کمی از ژل آن را روی ساعدتان بمالید و ۲۴ تا ۴۸ ساعت صبر کنید. اگر هیچ‌گونه واکنش و حساسیت پوستی اتفاق نیفتاد، یعنی به آلوئه‌ورا حساسیت ندارید و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.


۳. وان آب گرم با نمک اپسوم

وان آب گرم می‌تواند به تسکین سوزش و ناراحتی ناشی از هموروئید کمک کند. شما می‌توانید از sitz bath استفاده کنید. این وسیله یک تشت پلاستیکی کوچک است که روی صندلی توالت فرنگی قرار می‌گیرد. یا می‌توانید درون وان آب گرم بروید. با توجه به «سلامت هاروارد»، قرار گرفتن در وان آب گرم به‌مدت ۲۰ دقیقه پس از هربار اجابت مزاج، بیشترین تأثیر را در کاهش علائم بواسیر خواهد داشت. اضافه کردن نمک اپسوم به آب وان با کاهش درد در آن ناحیه، باعث تسکین بیشتر علائم می‌شود. 


۴. پمادهای بدون نیاز به نسخه

کرم‌ها و پمادهای بدون نیاز به نسخه مانند Preparation H تقریبا در هر داروخانه‌ای موجودند و می‌توانند باعث تسکین فوری علائم هموروئید شوند. برخی از آنها حتی می‌توانند تورم را کاهش دهند و به هموروئید شما کمک کنند که زودتر بهبود یابد. باوجود‌این، اگر از یک کرم حاوی هیدروکورتیزون استفاده می‌کنید، هر بار بیش از یک هفته‌ی متوالی از آن استفاده نکنید.


۵. دستمال‌های مرطوب

استفاده از دستمال توالت بعد از اجابت مزاج می‌تواند هموروئیدهای موجود را بدتر کند. درعوض استفاده از دستمال‌های مرطوب می‌تواند بدون تحریک هموروئیدها به تمیز نگه‌داشتن شما کمک کند. برای بهره‌مندی از مزایای اضافه می‌توانید دستمال‌های مرطوبی پیدا کنید که حاوی مواد تسکین‌دهنده و ضدهموروئید مانند فندق افسونگر یا آلوئه‌ورا هستند. حتما دقت کنید که دستمال مرطوب موردنظر شما فاقد الکل، عطر یا سایر مواد تحریک‌کننده باشد. این مواد می‌توانند به‌جای تسکین علائم باعث تشدید آنها شوند.


۶. کمپرس سرد

برای کاهش ورم در ناحیه‌ی مقعد، هربار به‌مدت ۱۵ دقیقه روی آن یک بسته‌ی یخ یا کمپرس سرد قرار دهید. این می‌تواند درمانی بسیار مؤثر برای هموروئیدهای بزرگ و دردناک باشد. همیشه یخ را داخل یک پارچه یا حوله‌ی کاغذی بپیچید و هرگز یک چیز منجمد را مستقیما روی پوست‌تان قرار ندهید.


۷. نرم‌کننده‌های مدفوع

با توجه به مؤسسه‌‌ی ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیه، نرم‌کننده‌های مدفوع یا مکمل‌های فیبرمانند پسیلیوم می‌توانند به کاهش یبوست، نرم‌تر کردن مدفوع و اجابت مزاج سریع و بدون درد کمک کنند. بسیاری از این مکمل‌ها ازجمله پسیلیوم، به‌شکل پودر، کپسول و مایع وجود دارند که می‌توانید آنها را ۱ تا ۳ بار در روز به‌صورت خوراکی مصرف کنید.


۸. لباس پنبه‌ای و گشاد

به‌جای لباس‌های تنگ از جنس پلی‌استر از لباس‌های پنبه‌ای (به‌ویژه لباس زیر پنبه‌ای) استفاده کنید. این کار می‌تواند به تمیزی و خشک نگه‌داشتن ناحیه‌ی مقعد کمک کند و به‌طور بالقوه علائم بواسیر را کاهش دهد. برای کاهش تحریک پوست از شوینده‌های معطر یا نرم‌کننده‌های پارچه اجتناب کنید.  

کلینیک نوین | درمان بواسیر، هموروئید، شقاق، کیست مویی، زگیل و فیستول با لیزر توسط دکتر متخصص

درمان بیماری های کلورکتال توسط مجربترین پزشک متخصص بواسیر ، فیستول ، شقاق ، کیست مویی با لیزر در بهترین کلینیک در تهران[کلینیک نوین]

بیماری های کلورکتال و بیماری های مقعدی با شیوع گسترده ای در میان افراد جوامع امروزی در حال مشاهده است. تغذیه و سبک زندگی غلط می تواند به عنوان یکی از عوامل زمینه ساز این بیماری ها مطرح باشند.

بیماری های مقعدی نظیر بواسیر ، شقاق ، کیست مویی و فیستول مهلک و کشنده به حساب نمی آیند ولی عوارض و مشکلاتی به همراه دارند که میتواند کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و روند زندگی عادی آنها را مختل کند. اثرات دراز مدت این بیماری ها هم در اثر عدم درمان می تواند بر میزان مشکلات بیفزاید.

برای فرد خود بیماری طبیعتا ناخوشایند است و درمان آن به مراتب مشکل تر.

به همین دلیل با بهره گیری از به روز ترین دانش و پیشرفت های دنیای پزشکی و با پایبندی به اصول و اخلاقیات پزشکی مجموعه ای را گردآوری کرده ایم تا خدمات درمانی بیماری های کلورکتال و مقعدی را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برای شما ارائه دهیم.

مراجعه به بهترین دکتر متخصص بواسیر برای درمان، درمان بدون بستری و بیهوشی،انجام عمل با بیحسی، درمان بدون درد و خونریزی،  ارائه ی خدمات درمانی تخصصی توسط بهترین پزشکان متخصص در کلینیک نوین .….. همه و همه را می دانیم که شما به دنبال چه هستید.

کلینیک نوین هر آنچه در فکر شماست را فراهم کرده و با ارائه ی خدمات درمانی و پزشکی در زمینه ی تشخیص و درمان انواع  بیماری های مقعدی با انتخاب بهترین و موثرترین روش های درمانی از جمله لیزر و با حضور بهترین پزشک متخصص کلورکتال ، دارای بورد تخصصی جراحی  و عضو هیئت علمی دانشگاه ، برای همیشه به مشکلات مقعدی شما پایان می دهد.

کلینیک نوین | درمان بواسیر، هموروئید، شقاق، کیست مویی، زگیل و فیستول با لیزر توسط دکتر متخصص