بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

بواسیر یا هموروئید چیست و راه های درمان بیماری همورئید یا بواسیر

بیماری بواسیر بیماری رایجی است که نیمی از افراد در هر برهه ای از زندگی شان به آن مبتلا می شوند

علت درد مقعدی چیست؟

علت درد در مقعد می‌ تواند به دلیل عوامل مختلفی باشد که عبارتند از:
• هموروئید: این بیماری باعث تورم و التهاب در رگ‌های بزرگ شکم و مقعد می‌ شود که در نتیجه آن درد، خونریزی و گاهی اوقات خروج خون از مقعد نیز رخ می‌دهد. 
• التهاب مقعد: این عارضه باعث التهاب و تورم در منطقه مقعد می‌ شود که در نتیجه آن درد، خارش مقعدی و خروج مقدار کمی خون از مقعد رخ می‌ دهد.
• شکم درد: درد شکم می‌ تواند به منطقه مقعد هم تابیده شود و در نتیجه درد در مقعد نیز رخ دهد. 
• یبوست: وجود مدت طولانی مواد زائد در روده باعث فشار بر منطقه مقعد می‌ شود که در نتیجه آن درد و سوزش در مقعد رخ می‌ دهد. 
• تغییرات در رژیم غذایی: مصرف غذاهای چرب و سنگین، نوشیدنی‌های الکلی و کافئینی و یا نداشتن رژیم غذایی سالم می‌تواند به علائم درد و سوزش در مقعد منجر شود. 
• بیماری‌ های دستگاه گوارش: برخی از بیماری‌ های دستگاه گوارش مانند التهاب روده، آسیب‌ های معده و روده، عفونت‌ های باکتریایی و ویروسی و یا بیماری‌ های عفونی مانند کولیت می‌تواند به درد و سوزش در مقعد منجر شود. 
با توجه به علائم و شدت درد، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

eslahatnews.com

تیر کشیدن مقعد و درد ناگهانی

تیر کشیدن مقعد ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله هموروئید، التهاب مقعد، شکم درد، یبوست، تغییرات در رژیم غذایی و بیماری‌ های دستگاه گوارش رخ دهد. این علائم ممکن است همراه با درد، خونریزی، سوزش، خارش و یا خروج مقدار کمی خون از مقعد باشد. 
در صورتی که علائم شما شدید است و به مدت طولانی ادامه دارد، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید تا علت دقیق و درمان مناسب برای شما تعیین شود. همچنین، رعایت رژیم غذایی سالم و انجام ورزش‌ های مناسب نیز به بهبود علائم شما کمک خواهد کرد.

دلایل سوزش مقعدی در بزرگسالان
سوزش مقعدی در بزرگسالان ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله التهاب مقعد، هموروئید، عفونت‌ های باکتریایی یا قارچی، تغییرات در رژیم غذایی، یبوست، دیابت، بیماری‌ های دستگاه گوارش و یا عوامل خارجی مانند تحریک شدید مقعد، استفاده از صابون‌ ها و محصولات شوینده قوی و یا تماس با مواد شیمیایی رخ دهد.
در صورتی که سوزش مقعدی شما شدید و به مدت طولانی ادامه دارد، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید تا علت دقیق و درمان مناسب برای شما تعیین شود. همچنین، رعایت رژیم غذایی سالم، استفاده از محصولات شوینده نرم و بدون عطر، استفاده از لوازم بهداشتی شخصی به صورت منظم و مناسب، و از بین بردن عوامل تحریک کننده مانند دود سیگار و الکل نیز به بهبود علائم شما کمک خواهد کرد.
روشهای تشخیص درد و سوزش مقعد
تشخیص درد و سوزش مقعدی، ابتدا با مشاهده علائم و شرح حال بیمار توسط پزشک آغاز می‌ شود. سپس، پزشک ممکن است از روشهای تشخیصی مانند آنوسکوپی، بررسی پروستات، تست خون و ادرار، آزمایش‌ های باکتریایی و قارچی، و یا آزمایش‌های تصویری مانند رادیولوژی و اولتراسونوگرافی استفاده کند.
آنوسکوپی، یک روش تشخیصی است که با استفاده از یک دستگاه ویژه به نام آنوسکوپ، داخل مقعد و مستقیماً به مقعد و بافت‌ های اطراف آن نگاه می‌کند. این روش به پزشک کمک می‌کند تا علت درد و سوزش مقعدی را بررسی کند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.